Pazar, Mayıs 4, 2025
No menu items!
Ana SayfaGenel13 sürücüye 117 bin TL ceza

13 sürücüye 117 bin TL ceza

 

HATAY (İHA) – Payas polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada araçlar ve şahıslar denetlendi. Denetimlerde 13 araca ve sürücüsüne 117 bin 350 TL cezai işlem uygulandı.

HATAY’IN PAYAS POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN UYGULAMADA ARAÇLAR VE ŞAHISLAR DENETLENDİ. DENETİMLERDE 13 ARACA VE SÜRÜCÜSÜNE 117 BİN 350 TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI. (FERİT SAVAŞ/HATAY-İHA)
Hatay’ın Payas polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada araçlar ve şahıslar denetlendi. Denetimlerde 13 araca ve sürücüsüne 117 bin 350 TL cezai işlem uygulandı.

Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte huzuru ve asayişi sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede gün içerisinde yapılan uygulamalara havanın kararmasıyla Karacami Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde devam edildi. Trafik ve asayiş ekiplerinin katıldığı uygulamada araç ve şahıslar denetlendi. Denetimlerde alkollü araç kullanımına karşıda alkolmetre ile de denetleme yapıldı. Emniyet kemeri ve alkol uyarısının yapıldığı denetimlerde 13 araca ve sürücüsüne 117 bin 350 TL cezai işlem uygulandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER