Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel230’luk Cuma Yıldız’a Kızılay desteği…

230’luk Cuma Yıldız’a Kızılay desteği…


İskenderun ilçesinde 230 kilo ağırlığa ulaşan Cuma Yıldız’ın evinde devam eden tedavi sürecinde Türk Kızılay’ı şube yetkilileri ihtiyaçları konusunda yapılabilecekleri yerinde inceledi.
Esentepe Mahallesinde kiralık evde annesiyle birlikte ikamet eden 230 kiloluk Cuma Yıldız, aşarı kilolarından dolaya haber ekibimizin gündeme taşıdığı konuyla ilgili Hatay İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçmiş, MKÜ Araştırma Hastanesine gönderilerek gerekli tetkikler yapılmıştı.
Tedavinin kalan sürecinin evinde devam ettirilen, maddi sıkıntıları nedeniyle de komşularından gelen yemekle karınlarını doyurmak zorunda kalan Cuma Yıldız ile yaşlı annesinin durumunu öğrenen Türk Kızılay’ı Başkanı Ümit Günay ekibini eve gönderdi.
Cuma Yıldız’ın evine giden, incelemelerde bulunan Kızılay ekibi, bir yandan aşırı kilo sorunu, diğer yandan çaresizliği ve evine gelecek yardımları dört gözle bekleyen anne-oğul için yapılabilecekler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Evlerinde buzdolabı ve sobanın bulunmadığını dile getiren Cuma Yıldız, Kızılay ekibine “Evimizde hiçbir şey yok! Gerçekten çok kötü durumdayız. Allah bize hayır yapacak olan herkesten razı olsun” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER