Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağ3. plaj Samandağ'ında hizmete girdi

3. plaj Samandağ’ında hizmete girdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün yerel seçimler öncesi vaat ettiği 6 Yeni Plaj Projesi’nden üçüncüsü Samandağ’da vatandaşların hizmetine sunuldu.


.
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, yapılan tespit çalışmalarının ardından İskenderun, Arsuz, Payas ve Samandağ ilçelerinde; kıyı estetiğini arttırmak, vatandaşların sahillerde daha güvenli, konforlu ve hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kıyı şeritlerinde düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Büyükşehir ekipleri, Payas ve Arsuz Pirinçlik Sahili’nde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Samandağ İlçesi Çevlik Mahallesi’nde de kıyı bölgesine soyunma ve wc kabinleri, duşluklar ile oturma bankların yanı sıra vatandaşların güneşlenirken kullanmaları için alana şemsiye ve şezlonglar da ekledi.
Aydınlatma sistemi, bitkilendirme ve peyzaj çalışmasının ardından Samandağ Çevlik Plajı da proje kapsamında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
HBB yetkilileri diğer sahil bölgelerindeki düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, kalan 3 projenin de en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaştı.
Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER