Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun5 günde 3 kişi sahte rakı kurbanı

5 günde 3 kişi sahte rakı kurbanı

İskenderun ilçesinde kaçak  rakı kullandıkları gerekçesiyle 3 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de çeşitli hastanelerde yoğun bakımda servislerde tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

 İskenderun’da ikamet eden Celal ve Gülseren Daher çifti aldıkları sahte içkiyi içtikten sonra fenalaştılar

 İskenderun Devlet hastanesine kaldırılan Celal Daher’in hayatını kaybetti, eşi Gülseren Daher’in de yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kayınbabası Celal Daher’i sahte içkiden kaybettiklerini belirten damat Emir Aslan, “Kayınbabam ve kaynanam önceki gün evde aldıkları kaçak  içkiyi içmişler sürekli de burada yöresel el yapımı boğma tabir edilen kültürümüzde olan bu içkiyi devamlı içiyorlardı. Bu aldıkları etil mi, metil alkol mü? Karıştırılarak yapılmış, bunu içmişler. Önce kayınbabam fenalaştı, ‘Kendimi iyi hissetmiyorum’ dedi, ambulans çağırdık. Hastaneye kaldırıldı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı şekilde kayınvalidem de rahatsızlanınca onu da hastaneye götürdük. Tedavi altına alındı şimdi yoğun bakımda” dedi.

Herkes dikkat etsin bizim canımız yandı, yanmaya devam ediyor

Babasını kaybeden ve annesini yoğun bakımda iyileşmesini bekleyen Derya Aslan ise “Bizim acımız büyük, burada annemizin kendine gelmesi için dua ediyoruz. Bizi arayıp başsağlığı dileyenler çevrelerinde yakınları ve akrabalarının da sahte içkiden dört beş gün içinde iki kişinin daha hayatını kaybettiğini ve tedavi altında olduklarını söylediler. Herkes dikkat etsin bizim canımız yandı, yanmaya devam ediyor. Yetkililer de bu konuda gerekeni yapsın istiyoruz” şeklinde konuştu

Rakamlar ürkütücü 3 kişi öldü 10 kişi tedavide

Son beş gün içerisinde Celal Daher’in(63) yanı sıra N. D. (64) ve M. K. (62) isimli üç kişinin sahte içkiden hayatını kaybettiği Gülseren Daher yoğun bakımda olmak üzere toplam on kişinin de tedavi altında olduğu durumu ciddi olanların bulunduğu öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER