Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun5 Temmuz Stadyumu Yıkılıyor!

5 Temmuz Stadyumu Yıkılıyor!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, iki ay içerisinde 5 Temmuz Stadyumu’na kazma vurulacağını, gelecek yıl maçları Sarıseki’de oynayacaklarını açıkladı.

Başkan Bolat, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde, kulübü devraldıklarında 3 yıllık hedef koyduklarını anımsattı. İlk yılda takımı bir üst lige taşıdıklarını dile getire Bolat, süreci iyi yönettiklerini vurguladı. Emeği geçenlere teşekkür eden Bolat, kupanın kente hayırlı olmasını diledi.

Planlarını yaptıklarını ve kadronun büyük kısmının kalacağının vurgulayan Bolat, takıma gerekli takviyelerin yapılacağının belirtti. 5 Temmuz Stadyumunun ne olacağı sorusu üzerine Bolat;

Stadyum bizi bu sene çok yordu. Üstlere çıktığımız sürece o stadyum yetersiz. Zeminde sorun ve deprem raporu var. Ben 5 Temmuz Stadyumunda oynamak istemiyorum yeni stat yapılıncaya kadar. Bana yeni stadyumun yapılması için söz verildi. Sayın vekilimiz (Abdulkadir Özel) beni spor bakanıyla görüştürdü. Ben onların sözüne de inanıyorum. En fazla iki ay içerisinde oraya kazma vuruluyor. Şuan Sarıseki’de yer yapıyoruz 9 bin kişilik. Büyük ihtimalle maçlarımızı orada oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER