Perşembe, Temmuz 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay500 puan alan 10 öğrenciye ödül

500 puan alan 10 öğrenciye ödül

HATAY Valisi Mustafa Masatlı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavından 500 puan almayı başaran 10 öğrenciyi ödüllendirdi.

Vali Masatlı, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz’ün de hazır bulunduğu programda öğrencileri, velilerini ve öğretmenlerini Valilik Toplantı Salonu’nda kabul etti. Vali Masatlı, kabulde öğrencileri tek tek tebrik ederek öğrencilerle hedeflerine yönelik sohbet etti. Vali Masatlı, öğrencilere tablet ve isimlerinin yazılı olduğu kalemleri hediye etti. Kabulde açıklama yapan Vali Masatlı, “Bugün de öğrencilerimizi kabul ettik ve onların sevincine ortak olduk. Bütün bu şartlara, asırların depremine rağmen, bu zor şartlarda öğrencilerimizin kararlılıkla çalışması, fedakarca verilen ödevleri yapmaları, sınavda başarılı olmaları, onun yanında velilerimizin, fedakarca, çocuklarımıza destek olması, yine öğretmenlerimizin gece gündüz demeden bu çocuklarımızla ilgilenmesi ve bizlerin de elimizden geldiği kadar destekleriyle böyle bir başarı ortaya çıktı. Öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum, Allah yollarını, bahtlarını açık eylesin. Bundan sonraki eğitim döneminde de başta Valiliğimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere birebir bizatihi takip edeceğiz. Özellikle ilk 1000’e giren öğrencilerimizi de hassaten bu vesileyle takip etmiş olacağız.”

Masatlı, aralarında tam puan alan bugünkü kabul ettikleri öğrenciler de olmak üzere sıralamada ilk 1000’e giren öğrencilere 1500 lira burs verileceğini, süreç içerisinde yine farklı desteklerin olabileceğini söyledi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER