Cuma, Eylül 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağ528 Kilogram Kokain Sahibi Oldukları Belirlenen 4 Kişi Samandağ'da Yakalandı

528 Kilogram Kokain Sahibi Oldukları Belirlenen 4 Kişi Samandağ’da Yakalandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Şube’nin Mersin ve İstanbul Narkotik Şube Müdürlükleriyle yaptıkları ortak operasyonla ‘White Angel’ isimli gemide yakalanan 528 kg. Kokain’in sahibi oldukları belirlenen 4 kişi Hatay’ın Samandağ‘da tutuklandı.

Hatay Valiliği Kokain operasyonuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Dairemiz ve İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde; Hatay Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Şube Müdürlüklerimiz ile Mersin ve İstanbul Narkotik Şube Müdürlüklerimizin müşterek çalışmaları neticesinde; Gine Ülkesi 80 mil açığında White Angel isimli gemide 528 kg KOKAİN ele geçirilmiştir.

Aralarında uyuşturucu sevkiyatını organize eden ve Kasten Adam Öldürmek suçundan 29 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahsın da bulunduğu; Gemide 5, Mersin’de 2, İstanbul’da 1 ve Samandağ’da 2 olmak üzere toplam 10 kişi gözaltına alınmıştır. İkametlerde yapılan aramalarda; Çok sayıda dijital materyal, 5.450.000 sahte dolar, 4 adet levha ve 2 adet külçe şeklinde sahte altın ele geçirilmiştir. 09.02.2022 tarihinde olayla ilgili Samandağ’da adli makamlara sevk edilen 5 kişiden 4’ü tutuklanmış, 1 kişi ise serbest kalmıştır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER