Salı, Mayıs 6, 2025
No menu items!
Ana SayfaReyhanlı9 bin150 Adet Captagon , ele gecirildi

9 bin150 Adet Captagon , ele gecirildi

 Reyhanlı ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 9 bin150 Adet Captagon hap, 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi.

 

REYHANLI İLÇESİNDE YAPILAN UYUŞTURUCU 9 BİN150 ADET CAPTAGON HAP, 2 KİLO 450 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ. (NECATİ İVGİN/HATAY-İHA)
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 9 bin150 Adet Captagon hap, 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Reyhanlı İlçesi Zeytindalı Mahallesinde motosiklet ile bekleyen bir kişinin durumundan şüphelenildi. Şüphe üzerine şahsın motosikleti ile beklediği yere yaklaşık 2 metre mesafede bulunan ağaç ve çevresinde arama yapıldı. Yapılan aramada ağaç altına gizlenmiş vaziyette 9 bin 150 Adet Captagon hap, 2 kilo 450 gram reçine Esrar ele geçirildi.
Şüpheli şahıs gözaltına alınarak hakkında gerekli yasal işlem başlatıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER