Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSES Hatay Şube Örgütlenme Sekreteri Zeynep Bolat:"Haklarımızdan yaşamlarımızdan vazgeçmeyeceğiz"

SES Hatay Şube Örgütlenme Sekreteri Zeynep Bolat:”Haklarımızdan yaşamlarımızdan vazgeçmeyeceğiz”

KESK Hatay Şubeler adına açıklama yapan SES Hatay Şube Örgütlenme Sekreteri Zeynep Bolat, ülkenin ve emekçilere yönelik her gün yeni bir saldırı dalgası başlatıldığını ileri sürdü.
Bolat, basın açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“İktidarın ekonomik ve siyasi krizi, ülkeyi yönetememe halini perdelemeye yönelik baskılarına, sermaye yanlısı politikalarına karşı kamu emekçilerinin gerçek sorunlarına ve taleplerine dikkat çekmek için KESK ve bağlı sendikalarının merkez yöneticileri iki gündür karda, kışta İstanbul’dan Ankara’ya bir yürüyüş eylemi gerçekleştirdi. Tüm üyelerimiz, haksızlığa uğrayan, hukuksuzca ihraç edilen arkadaşlarımız, yokluğa, sefalete mahkûm edilen tüm kamu emekçileri için yüründü.
Çocuklarına bir ekmek götürmek için inşaatlarda, tehlikeli işlerde çalışırken işçi cinayetine kurban verdiğimiz ihraç arkadaşlarımızı hatırlatmak için yüründü. Biz KESK’liyiz, kamu emekçilerinin gerçek temsilcisiyiz. Biz, onurlu bir insan olarak yaşamanın yolunun emek, demokrasi ve barış mücadelesinden geçtiğinin farkında olanlarız. Haklarımızdan, yaşamlarımızdan vazgeçmeyeceğiz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER