Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHESOB Başkanı Teksöz’den Vali Doğan’a teşekkür plaketi

HESOB Başkanı Teksöz’den Vali Doğan’a teşekkür plaketi

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Valisi Rahmi Doğan’a Hatay’da unutulmayacak eserler bıraktığı için teşekkür plaketi takdim etti.

Hatay Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Vali Rahmi Doğan’a kalıcı eserler bırakmasından dolayı teşekkür ederek plaket takdim eden Başkan  Abdulkadir Teksöz, Vali Rahmi Doğan’ı ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

“Valimiz sayın Rahmi Doğan  Beyefendiyi ziyaret ederek Hatay’ımıza unutulmayacak hizmetlerinden dolayı yönetim  kurulumuz ile birlikte  plaket takdiminde bulunduk.

Göreve başladığı  andan itibaren Hatay Halkı, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları ile diyalog  içinde Devletimizin sıcak, samimi ve kucaklayıcı tavırlarını sergilemek suretiyle kısa zamanda Hatay Halkının gönlünde yer edinmiştir .

Covid 19 Pandemi sürecinde sağlık hizmetlerin halkımıza en iyi şekilde verilmesinin sağlanması, asırlar sonra bile ayakta kalacak ve yaşatılacak eserlerin yapımına önemli katkıları, bölgede yaşanan olağanüstü olaylara rağmen ilimizin huzur ve güven içinde hayatın sürmesine verdiği katkılar için, Esnaf, sanatkar ve  halkımız tarafından minnet ve şükranla anılmaktadır.

Onlarca yıldır söz edilmesine ve halkımızın talebine rağmen bir türlü gerçekleştirilemeyen, Çevlik-Arsuz Karayolu ve Bisiklet Yolunun yapımının gerçekleştirilmesi, yeni stadyumun hizmete sunulması,  yıllarca sinema salonu olarak kullanılması nedeniyle haberlere konu olan ve halkımızın incindiği Hatay Devleti Meclis Binası ve tarihi konağın kamulaştırılarak amacına uygun olarak restorasyon çalışmalarının yapılması, ilimizin ihtiyacı olan Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinin yapımının gerçekleşmesi ile uzun zamandır Hatay halkının özlemle beklediği Vakıflar İşhanı sorununun çözümüne verdiği katkılar nedeniyle saygı ile hatırlayacağız .

İhtiyacımız olduğu her zaman, esnaf ve  sanatkarlarımıza verdiği destek nedeniyle, esnaflarımız adına valimize şükranlarımızı sunar, ilimizin kalkınmasına verdiği katkılar nedeniyle unutulmazlar arasında olduğunun bilinmesini arz ederim. “

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER