Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ÜYE KAYIT GÜNCELLEMESİ YAPIYOR

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ÜYE KAYIT GÜNCELLEMESİ YAPIYOR

AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı üye kayıt güncellemesi yapıyor.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, yaptığı açıklamada, “çalışma kapsamında Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız yoğun bir şekilde üye güncelleme işlemi yapıyor.” dedi.
Bodur,” İskenderun ilçe teşkilatı olarak haftalık kendi aramızda toplantılar yapmaktayız. Farklı zamanlarda mahalle temsilcilerimizle bir araya gelmeyi planlanmaktayız. Bunun yanı sıra yine her ay ilçe meclis danışma toplantısı yapacağız. Toplantılarımız sadece ilçe teşkilatımızla sınırlı olmayıp, teşkilat olarak ayda bir il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte istişare toplantısı yapacağız.” diye konuştu.
Üye güncelleme çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten başkan Ayhan Bodur,” Tabi yapılan işlem sadece üye güncellemek değil, üye güncellemesi yapılırken vatandaşlarımızın isteklerini, sorunları nı, dilek ve temennilerini de dinliyoruz. Bu şekilde hem üyelerimizin bilgi güncellemesini gerçekleştirmiş oluyor hem de vatandaşımızın ayağına giderek, onları ziyaret ediyoruz. Bizler sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman her an yeni bir seçim olacakmış gibi aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER