Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHBB "UYUYOR" AVM KALDIRIM  VE YOL İŞGALİLİNE DEVAM EDİYOR

HBB “UYUYOR” AVM KALDIRIM  VE YOL İŞGALİLİNE DEVAM EDİYOR

 

Geçtiğimiz günlerde Yapı kullanma belgesi olmadan DÜZENLENEN TÖRENLE ” AÇILAN”PARK FORBES AVM  Kamuya ait olan kaldırımları adeta işgal ediyor.

Park AVM nin önünden gecen kaldırım boydan boya plastik dikmelerle araç parkına kapatıldı.Bununla yetinmeyen AVM yönetici ve sahipleri Kaldırıma Valeler için güneşlik  ve plastik dikmeler ve hatta merdiven koyarak kaldırımları vatandaşın kullanamayacağı hale getirdiler.

İskenderun un en işlek caddesinde her gün onlarca yetkilinin geçtiği  AVM nin önündeki bu işgali hiç bir yetkilinin görmemiş olması ilginç bulunurken parkmetre konusunda israrlı tutumu ile tanınan HBB başkanı Lutfi Savaş Ve büyük şehir yetkililerinin  kaldırım işgaline sessiz kalması manidar olarak  değerlendiriliyor.

Konu ile ilgili olarak görüş bildiren vatandaşlar “parası olan gücü olan kaldırımı işgal ediyor parasız ve gücsüz olanlar ise ceza yiyor bu cesaret nerden geliyor anlamıyoruz.Bu cifte Standard ortadan kaldırılmalı herkese eşit davranılmalı” diyor

Öte yandan AVM içindeki işyerlerinin Binanın yapı kullanma belgesinin olmaması nedeniyle ruhsat almadığı ve ruhsatsız çalıştığı iddiaları da kamu oyunda tepkilere neden oluyor

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER