Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDavutoğlu Hatay’dan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye " ‘Serok Erdoğan’göndermesi

Davutoğlu Hatay’dan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ” ‘Serok Erdoğan’göndermesi

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisine ‘Serok Ahmet’ diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’ye Hatay’dan seslenerek özür beklediğini söyledi.

Hatay İl Başkanlığının 1. Olağan genel kuruluna katılmak üzere Antakya’ya gelen Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, bu sabah Harbiye Boğaziçi otelinde Basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kendisine serok diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye,

“Sayın Erdoğan da Diyarbakır’a gidince, ‘Serok Erdoğan’ diye seslendiler. Bakın gün tutuyorum Sayın Bahçeli’ye gün hesabıyla yaklaşacağım bundan sonra. Üç gündür sesi çıkmadı. Şimdi söylesin bakalım ‘Serok Erdoğan’ ifadesi doğru mu? Doğru ise benden özür dilesin” diye seslendi.

İktidara ekonomi ve suriye üzerinden eleştiri

İktidarın ekonomik politikalarını eleştiren Ahmet Davutoğlu, insanların geçim sıkıntısı yaşadıklarını ve ekonominin her geçen gün kötüye gittiğinin altını çizdi.

Suriye ile görüşmelerinin sürdürülmesini isteyen Ahmet Davutoğlu, “Benim dönemimde Suriye olan ilişkilerimiz iyiydi. Aynı ilişkilerin sürdürülmesini diliyorum” ifadesinde bulundu.

“İktidar yerel Basından korkuyor

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, tasarruf genelgesi çerçevesinde getirilen yasakların yerel Basını bitirmeye yönelik bir eylem olduğunu dile getirerek, “İktidar yerel Basından korkuyor. Bir yandan yerel Basına kısıtlama getiriyor, diğer yandan kendi yandaşlarına her türlü desteği veriyor. Halkın parasıyla yayın yapan TRT adeta iktidarın borozanı haline gelmiştir. Son genelge ile iktidar Yerel Basını tamamen yok etme amacındadır” açıklamasında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER