Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSP'den darbe girişimine karşı 9 Maddelik Yol Haritası...

SP’den darbe girişimine karşı 9 Maddelik Yol Haritası…

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa EĞE, Partisinin haftalık toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hain darbe girişiminin engellendiğini, iktidarın bundan sonraki atacağı adımların çok önemli olduğuna dikkat çeken Eğe, 9 maddelik bir çözüm haritası ortaya koydu. EĞE, bundan sonra hiç kimsenin darbeyi aklından bile geçiremeyeceği köklü, siyasi ve kurumsal dönüşümlerin gerçekleştirilmesi gerektiğini bildirdi.
Darbelere ve devlet içindeki paralel yapılanmalara asla müsaade edilemeyeceğinin altını çizen EĞE, paralel devlet yapılanması tarafından yapılan darbe girişimini bir kez daha lanetledi. Milletin 15 Temmuz gecesi tarihi bir sınav verdiğini, büyük bir cesaret ortaya koyduğunu dile getiren EĞE, şöyle devam etti:
“Daha önceleri de belirttiğimiz gibi demokratik bir ülkede askeri darbelere asla müsaade edilemeyeceği gibi devlet içinde, devlete karşı paralel bir yapılanmaya da asla ve asla müsaade edilemez. Bu bağlamda Saadet Partisi olarak 15 Temmuz’da ‘Paralel Devlet Yapılanması’ tarafından yapılan Darbe Girişimini bir kez daha bütün nefretimizle lanetliyoruz. Milletimiz 15 Temmuz gecesi, tarihi bir sınav vermiş, ortaya koyduğu cesaret ve kararlılıkla bu şer hareketini engellemeyi başarmıştır. Ben, bu münasebetle 15 Temmuz gecesi dünya tarihinde eşi benzeri olmayan bir direniş ve kahramanlık örneği gösteren aziz milletimize, şanlı Silahlı Kuvvetlerimize ve kahraman Emniyet güçlerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER