Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanBaşkan Yavuz'dan Özel Rehabilitasyon Merkezleri Öğrencilerine Ücretsiz Sinema

Başkan Yavuz’dan Özel Rehabilitasyon Merkezleri Öğrencilerine Ücretsiz Sinema

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ‘3 Aralık Dünya Engeliler Günü’ dolayısıyla Özel Eğitim Okulu ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri öğrencileri için ücretsiz sinema etkinliği düzenledi. Etkinlik Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Organizasyonunda gerçekleşti.

Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisinde bulunan sinema salonunda 03 Aralık 2021 Cuma günü saat 10:30’da düzenlenen sinema etkinliğine Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla Özel Eğitim Okulu ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri öğrencileri için ücretsiz sinema etkinliği düzenliyoruz.

Bizlerde şuan 1000 çocuğumuzla birlikte sinema izleyeceğiz. Çok kısa sürede pandemi kuralları çerçevesinde 4000 evladımızı sinema ile buluşturacağız. Bunlar bizim bir parçamız. Bunlar bizim özelimiz. Her şeyiyle yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Rabbim hepimize güç kuvvet versin. Ailelerini de cani gönülden kutluyorum.” dedi.

Sinema etkinliği esnasında Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri Sahipleri ve müdürleri Başkan Yavuz’a bu özel ve ince davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.

Sinema etkinlikleri 04 – 05 – 06 Aralık 2021 tarihleri arasında saat 09.30 ve 14.00 olmak üzere iki seans şeklinde devam edecek.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER