Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİnşaat Mühendisleri 2016'yı Değerlendirdi…

İnşaat Mühendisleri 2016’yı Değerlendirdi…

 
Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliği yönetimi 2016’yı değerlendirdi, yeni yılından beklentileri ve mesleki sıkıntıların çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliğinde gerçekleştirilen yılsonu toplantısında konuşan Başkan Selahattin Gündüz, Oda olarak 2016 yılını en iyi ve verimli bir şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını kaydederek, yaptıkları her çalışma öncesinde üyelerle bikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Başkan Selahattin Gündüz, 2016 yılında yaptıkları faaliyetlerini özetlediği konuşmasında “2016 yılında yaptığımız faaliyetler arasında üyelerle birlikte TÜYAP’a katılım sağladık. Prof. Dr. Uğur Ersoy söyleşi gerçekleştirdik. Üyelerle konuşma yapmak, sıkıntıları dile getirip çözüm noktaları üretmek için üyelerimizle birlikte kahvaltılı organizasyonlarımızı sürdürdü. 17 Ağustos Marmara depremi ile ilgili anma programı gerçekleştirerek halkın deprem bilincini ve korunma yollarıyla ilgili dikkat çektik. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek kentin zemin yapısına dikkat çekerek yapılacak projelerin bu yapıya dikkat etmeleri gerektiği vurgusunu yaptık. İSTE öğrencilerine (Genç İMO) tanışma kahvaltısı çerçevesinde duayen mühendislerimizle birlikte deneyimler anlatıldı, mühendis adaylarına mesleki çalışmalar hakkında bilgiler verdi” diye konuştu.

Başkan Gündüz, 2017 yılında daha verimli olmak adına yoğun bir program dosyası hazırlamaya çalıştıklarını ifade ederek “Bu toplantıda 2016 yılını değerlendirerek 2017 yılında yapılacaklar konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Bu toplantımızda meslektaşlarımızın bizden beklentilerini, meslek içi eğitimlere daha fazla yoğunlaşması konusundaki fikirlerimiz birleşti. Yeni yılın başarı getirme dileğiyle bir birimize olan kaynaşmayı sağlayan toplantıların sürekliliğini ve daha yoğun yapılması noktasında üyelerimizle hemfikir oldu. Yani kısacası yılsonu toplantımız çok verimli geçti.” şeklinde konuştu.
1

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER