Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinErzin'de Siyasiler Tarımsal Sulama Projesi İçin El Ele Verdi

Erzin’de Siyasiler Tarımsal Sulama Projesi İçin El Ele Verdi

MHP’li Vekil, CHP’li Başkan, AKP-CHP-MHP-İYİ Partili seçilmişler, Tarımsal Sulama Projesi’nde bir araya geldi, ortak çalıştı.

Erzin ilçesinde, siyasi partilerin seçilmişleri ve yöneticileri, ilçenin tarımsal sulama sorununu çözmek üzere bir araya geldi. Erzin’de, siyaseti ikinci plana atan buluşmayı, MHP’li Vekil Lütfi Kaşıkçı başlattı. MHP’li Vekil Kaşıkçı’nın girişimiyle, ilçenin CHP’li Belediye Başkanı ve AKP, CHP, MHP, İYİ Partili ilçe başkanları, meclis üyeleri bir araya geldi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürü ile aynı toplantıda buluştu. Toplantıda ana konu, Erzin’de tarımsal sulama sorununun çözümü oldu.

Erzin’de, ilçeye hizmet söz konusu olduğunda siyaseti rafa kaldıran siyasilerin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen örnek buluşmasıyla ilgili olarak, ilçenin CHP’li Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu şu paylaşımı yaptı: “Bugün, Erzin’in sulama suyu problemleri ile ilgili ne yapılabilir, konusunda, MHP Milletvekili Sayın Lütfi Kaşıkçı’nın nazik davetiyle, Sulama Kooperatifi Başkanlarımız ve Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarından oluşan bir heyetle, Erzin Belediye Başkanı olarak, DSİ Bölge Müdürümüz ile istişarelerde bulunduk.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER