Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHatay'da 20 Mart'ta 'Hatay Barış Koşusu' Olacak

Hatay’da 20 Mart’ta ‘Hatay Barış Koşusu’ Olacak

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile ALİKEV Yönetimi bir araya gelirken, gündem, bu yıl 20 Mart’ta yapılacak “Hatay Barış Koşusu” oldu.

20 Mart’ta gerçekleştirilmesi planlanan Hatay Barış Koşusu için tüm hazırlıklar devam ederken, organizasyonun sahibi Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) Yönetimi, önceki gün Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmeye ilişkin kısa bir not paylaşan Çinçin, “ALİKEV Yönetim Kurulu üyesi, değerli dostum Av. Gürkan Korkmaz ve beraberindeki heyet, bizleri ziyaret etti. Ziyarette, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın her yıl ortaklaşa yaptığı, bu yıl 20 Mart’ta gerçekleşecek Hatay Barış Koşusu ile ilgili görüşme sağladık. Teşekkür ediyorum” dedi. Koşuya ilişkin, Ali İsmail Korkmaz Vakfı’ndan yapılan açıklama ise şöyle:

“Hatay Barış Koşusu’nun üçüncüsü, 20 Mart’ta gerçekleşecek. Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, koşucular, Hatay’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin içinde koşmanın keyfini yaşayacak. Katılımcılar ayrıca, Antakya’nın zengin mutfağını da deneyimleme şansını yakalayacak. Atatürk Parkı’nda başlayıp, Antakya’nın tarihi sokaklarından geçecek olan parkur; katılımcıları, Asi Nehri’nden Anadolu’nun en eski camisi Habib-Neccar’a uzanan büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. 10 km’lik parkur yanı sıra 4 km’lik Halk Koşusu’nun da olacağı Hatay Barış Koşusu, Ali İsmail’in düşlerinin peşinde, barış için koşacak katılımcılarını bekliyor.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER