Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“kazandığımız vatan toprakları bir kişinin iki dudağı arasına bırakılmayacak kadar kutsaldır.”

“kazandığımız vatan toprakları bir kişinin iki dudağı arasına bırakılmayacak kadar kutsaldır.”

 

CHP HATAY İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI Ümit Kutlu yazılı bir açıklama yaparak referandum sürecini değerlendirdi
Başkan Kutlu Açıklamasında “Referandum süreci boyunca halka neden evet denmesi gerektiğini anlatamayan hükümet süreci saptırmakla yetindi. Kendi hazırladıkları maddeleri bile halka açıklayamayanların 16 Nisan akşamı zafer beklemesi kadar ironik bir şey yoktur.”dedi
Başkan Utlu nun açıklaması şöyle
“ Milletimizin aklı ile alay edermişçesine değiştirilmek istenen maddeleri milletimizden kaçıranlar referandumda yenilgiden kurtulamayacaktır. Daha birkaç gün önce Cumhurbaşkanı danışmanı tarafından açıklanan evet çıkarsa eyaletler olabilir sözü gerçek niyeti ortaya koymuştur. Biliyoruz ki milletimiz, ülkemizin bölünmesine asla müsaade etmeyecektir. Sağcısının, solcusunun söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır sözünü yerine getireceği gün olacaktır 16 Nisan tarihi. Hayır oyu istisnasız her vatandaşımızın ve özellikle tüm çocuklarımızın gelecekleri için hayırlı olacaktır. Referandum sürecinde Doğu’da yaptıkları mitinglerde Türk Milleti diyemeyenler oy kaygısına düşenler, evet oyu kullanacak tüm Milliyetçilere ihanet etmişlerdir. Ülkemiz kürdü ile Lazı ile Çerkezi ile Sünnisi ile Alevisi ile seksen milyon vatandaşımız ile tek çatı altında toplanmış yüce Türk Milletidir.
Getirilmek istenen tek adam rejimi ülkemizi içinden çıkmaz bir eşiğe getirecektir. Referandum süreci müddetince sahada gördüğümüz kadarınca hayır’a inanmış vatandaşlarımızın çoğunlukta olduğunu görmek bizlere gösteriyor ki Milletimizin demokrasiye olan inancının asla kaybolmayacağıdır. Bin bir badire ile yüzbinlerce şehit vererek kazandığımız vatan toprakları bir kişinin iki dudağı arasına bırakılmayacak kadar kutsaldır.
Referandum boyunca Her türlü imkana sahip olup devletimizin tüm imkanlarını kullanmaktan çekinmeyenlere halkımız adalet terazisinin nasıl işlediğini gösterecektir. Bildiğimiz bir şey varsa bayrağına ve vatanına sevdalı her yurttaşın değiştirilmek istenen 18 maddeyi bir kez bile okuduğunda oyunun renginin evet olmayacağıdır, ne pahasına olursa olsun hayır olacağıdır. Bizlerin ülkemizin hayrına olacak bu referandumdan hayır çıkacağına olan inancımız tamdır. 16 Nisan hayır zaferi şimdiden Milletimize ve Ülkemize hayırlı olsun. Unutulmasın ki bu zafer demokrasi aşığı milletimizin zaferi olacaktır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER