Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKutlamada Deniz Seki Sahne Aldı

Kutlamada Deniz Seki Sahne Aldı

İskenderunspor’un şampiyonluk kutlamaları’nın yapıldığı Atatürk Anıt Alanında kutlamanın ardından sahne alan Ünlü Sanatçı Deniz Seki İskenderun Halkına Büyük Heyecan Yaşattı.

Şampiyonluk Kutlamasına; İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kulüp Başkan Vekili Melike Bolat, Teknik Heyet ve Futbolcular, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay Millletvekili Abdülkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkcı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve çok sayıda basın mensubu ile halk katılım sağladı.

Milletvekilleri konuşmasında; ” Bu büyük şampiyonluğu bizlere yaşatan İskenderunspor futbolcularımıza, Başkan Hakan Bolat’a Başkan Vekili Melike Bolat’a ve tüm İskenderun halkına teşekkür ediyoruz” diyen vekiller halk tarafından büyük bir alkış aldı.

İskenderunsporlu futbocular birbirinden güzel şarkılarla sahneye çıkarak, Kutlamada İskenderun halkına heyecan dolu anlar yaşattı.

Sahneye çıkan Deniz Seki İskenderun halkına seslendirdiği şarkılarına eşlik edilmesini istedi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar birbirinden güzel şarkılarını İskenderun halkı ile birlikte söyleyen Deniz Seki İskenderunlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

(Haber: Mahmut Atam)

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER