Cuma, Eylül 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMüftü ’den Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

Müftü ’den Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan ve Kutlama Komitesi Üyeleri Kaymakam Hasan Özyiğit’e makamında ziyaret etti.

Kutlam Komitesi ve İlçe Müftüsü Taştan 17 – 22 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek olan etkinlikler çerçevesinde ziyaret ettikleri Kaymakam Hasan Özyiğit’e çiçek taktim etti.

Kutlu Doğum Haftası’nın önemini vurgulayan Müftü Taştan “Hz. Muhammed (s.a.v) in doğumunun 1446. Yıldönümünün Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Doğum Haftası’nın ana temasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olarak belirlendiğini ve gerçekleştirecek olan etkinlikler de belirlenen ana tema üzerinde durulacağını belirtti. İlçe müftüsü Mehmet Taştan; “Büyük şahsiyet Hz. Muhammed (s.a.v)’ in insanlığın huzur ve mutluluğu için getirdiği yüce mesajlarını insanlığa aktarma düşüncesi içerisinde İlçemizde bu müstesna haftayı coşkuyla kutlayacağız” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Hasan Özyiğit “Âlemlere rahmet olarak gönderilen ve bütün güzellikleri bünyesinde taşıyan Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin ulvi mesajının iyi anlaşılması dileğiyle tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını en kalbi duygularıyla kutladığını” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER