Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKARAÇAY BEDİİ SABUNCU ANADOLU LİSESİ’NDEN, KOZA EVİ’NE ZİYARET

KARAÇAY BEDİİ SABUNCU ANADOLU LİSESİ’NDEN, KOZA EVİ’NE ZİYARET

Defne Belediyesi’nin SODEM ödüllü projesi olan Koza Evi, dört bir yandan gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
İpekçilik ve İpek Böcekçiliğinin canlandırılması, yaşatılması; bu kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılması ve önemli bir işkolu haline getirilmesi adına çalışmalarını sürdüren Koza Evi, ziyaretçi akınına uğruyor.
Okulların ilgiyle ziyaret ettiği Defne Belediyesi Koza Evi’ geçtiğimiz günlerde Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini ağırladı.
Okul öğretmenleri Nursel Yaykılı, Seme Sertkol ve öğrencilerinin ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren Koza Evi eğitmenlerinden Tülay Genç; “Okul öğrencilerimize ipek böcekçiliğini anlatmayı önemsiyoruz. Birebir gözlemlerin, bu mirasın bir sonraki nesillere aktarılmasında oldukça etkili olduğunu düşünüyoruz. Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerini ağırlamaktan ötürü mutluyuz.” sözlerine yer verdi.
Defne Belediyesi Koza Evi’ne yapmış oldukları ziyaretten dolayı oldukça heyecanlı ve keyifli oldukları gözlenen Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Defne’nin sahip olduğu böylesi önemli bir değerin, nadirliğinin ve kıymetinin anlaşılması adına anlamlı bir gezi gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER