Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYaşlı kadın yangından son anda kurtarıldı

Yaşlı kadın yangından son anda kurtarıldı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında eşyaları kül olan evde tek başına yaşayan Ayşe Fatma Güllü yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yangın İskenderun’un Denizciler Mahallesinde tek başına yaşadığı öğrenilen Ayşe Fatma Güllü (70)’in evinde yangın çıktı.
Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında bir anda eşyalar tutuştu.
Kısa sürede evin içerisine yayılan alevler arasında kalan Ayşe Fatma Güllü, çevreden gelenlerin yardımıyla son anda kurtarıldı.

Yangından etkilenen yaşlı kadın, Ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bir süre yoğun bakımda gözlem altında tutulan Ayşe Fatma Güllü’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Bu arada evde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti, ancak yangın tamamen söndürüldüğünde ise içeride bulunan eşyaların büyük bölümü, kapı, pencereler yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaşlı kadının hastanede tedavisi sürerken, evde ise tüm eşyaları kapı pencereler kullanılamaz hale gelince, onarım çalışmaları başlatıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER