Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“GÜMÜŞGÖZE MAHALLESİ’NE ÇOK AMAÇLI SALON KAZANDIRILDI”

“GÜMÜŞGÖZE MAHALLESİ’NE ÇOK AMAÇLI SALON KAZANDIRILDI”

ığı; sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği, taziyelerin kabul edilebileceği, “Çok Amaçlı Salon” için son çalışmalar yapılıyor.
Defne Belediyesi; mahalle sakinlerinin uzun zamandır süregelen istek ve ihtiyaçlarını değerlendirerek, Gümüşgöze Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırılması konusundaki çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.
Gümüşgöze Mahallesi’nin kullanımına açılacak “çok amaçlı salon” için oldukça mutlu olduklarını ifade eden mahalle sakinleri; “Uzun zamandır talep ettiğimiz çok amaçlı salon, mahallemizin ihtiyaçlarından biriydi. İsteklerimizi, sorunlarımızı birebir paylaşabildiğimiz, bizi her zaman dinleyen ve taleplerimize çözüm odaklı yaklaşan Başkanımız Dr. İbrahim Yaman’a duyarlılığından ötürü çok teşekkür ediyoruz.” sözlerine yer verdiler.
Toplamda 912 metrekarelik alanda, 520 metrekare kapalı alana sahip çok amaçlı salon; İletişim kültürünün güçlendiği, Defneli olma kültürünün pekiştiği sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra taziye evi olarak da kullanılacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER