Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYükseliş Koleji’nde Mezuniyet heyacanı

Yükseliş Koleji’nde Mezuniyet heyacanı

İskenderun Yükseliş Koleji’nin 4-8-12. Sınıf öğrencilerini bir arada gerçekleştirilen mezuniyet töreni okul idaresi, öğretmen, velilere heyecan, gurur ve mutluluk dolu anlar yaşattı.

Kolej’in bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrenciler mezun olmanın ve yeni bir döneme başlayacak olmanın mutluluğu, arkadaşlarından da ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadılar.

İlk orta ve liseden mezun olan öğrenciler, düzenlenen törene ellerinde Türk Bayrakları ile kırmızı halının üzerinden geçerek sahneye alkışlar arasında geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından ilk, orta ve lisenin okul birincilerine ödülleri takdim edildi, mezun olan öğrenciler, kendilerinden sonraki öğrencilere Şanlı Türk Bayrağı ile okul flamasını öperek teslim ettiler.

Mezuniyet töreninde öğrencilere en güzel sürprizi de yine öğretmenleri hazırlayarak Ege yöresinin zeybek oyununu oynadılar. Öğretmenlerinin sürprizine çok teşekkür ededen öğrenciler coşkuyla alkış tufanı oluşturdu.

İskenderun Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem de öğrencilere öğüt vererek yeni eğitim ve yaşam dönemlerinde başarılar diledi.

Öğrencileri tebrik ederek yeni hayatlarında mutluluklar ve başarılar dilen İskenderun Yükseliş Koleji Kurucularından işadamı Nuri Üysen de “Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum, yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ise, öncelikle eğitimci hayırsever işadamı Nuri Üysen’i tebrik ederek “Onunla gurur duyuyorum. Böyle bir güzide eğitim yuvasını hizmete açtığı için. Başta tüm velilerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Törende öğrenciler, onuncu yıl marşını ile İzmir marşını hep bir ağızdan coşku ile okudu, finalde de öğretmenleriyle birlikte Yükseliş Koleji marşını söylediler.

Coşku dolu geçen mezuniyet gecesinde her zaman olduğu gibi öğrenciler keplerini havaya atarak bu anı ölümsüzleştirerek, arkadaşlarıyla doyasıya sarılarak mutluluk ve hüznü bir arada yaşadılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’un da katıldığı mezuniyet törenine, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de ilgi gösterdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER