Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTürkiye’nin En Genç Haber Spikeri Oldu

Türkiye’nin En Genç Haber Spikeri Oldu

 

 

 

Aslen İskenderunlu olan ve eğitim öğretim hayatını İskenderun da gerçekleştiren Alper TERLEMEZ Ulusal da en genç haber spikeri oldu.

 

İskenderun da doğup büyüdükten sonra İskenderun Teknik Üniversitesi Basın ve Yayın Teknolojileri Programcılığından mezun olan Spiker, Eğitim-Öğretim hayatını Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümüyle tamamladı. Uşak’ın yerel televizyon kanalı Egem Tv de yayın hayatına başlayan Spiker, Karasal da Egem Tv de, Ulusal da BRTV de Haber Spikerliği yapıyor. Ulusal kanallar arasında Türkiye de en genç haber spikeri olan Alper TERLEMEZ yayın hayatına devam ediyor.

Akdeniz’in incisi İskenderun ilçesinden çıkıp, Türkiye genelinde yayın yapan Alper TERLEMEZ başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

 

Siyasi parti başkanlarından belediye başkanlarına, Sivil toplum kuruluşlarından birçok alanında uzman kişilerle program yapan, Alper TERLEMEZ Yayıncılık hayatında Spikerlik dışında moderatörlük de yapıyor.

Anadolu Yayın Platformu kanallarının bir çatı da toplandığı Bizim Radyo Televizyon (BRTV) ile Türkiye’nin her bölgesinden yerel televizyon kanalları yayıncılık yapıyor.

BRTV’nin ilk ortak yayını ise Hatay’ın ev sahipliğinde HatayTv aracılığıyla gerçekleşti.

 

İskenderunlular tarafından yazaralp ismiyle tanınan Alper TERLEMEZ İskenderun’a gurur yaşattı. Türkiye’nin en genç haber spikerliğiyle göğüsleri kabartan memleketlimiz Alper TERLEMEZ yayın hayatına devam ediyor…

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER