Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay''Hatay Şehrengizi'' Kitabı Tanıtıldı

”Hatay Şehrengizi” Kitabı Tanıtıldı

Hatay Vakfı Genel Başkanı İhsan Aydeğer, Hatay Vakfı tarafından hazırlanan “Medeniyetler Bahçesi Hatay Şehrengizi” adlı kitabın kentin tanıtımında önemli rol oynayacağını belirtti.

464 sayfalık “Hatay Şehrengizi” adlı kitabın tüm dünya genelinde okunacağını ve okuyanların Hatay’ı az bilinen ve bilinmeyen tüm yönleriyle tanıyacağını belirten Aydeğer, Ocak ayında ilk basımdan 1500 adetin vakfa teslim edileceğini belirtti.

“KİTABIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

“Hatay Şehrengizi” kitabına tüm Hataylıların sahip çıkmasını isteyerek destek olanlara teşekkür eden Aydeğe, yaptığı açıklamada; “Değerli Hemşerilerim. Hatay Vakfı olarak hazırlattığımız bu Hatay kitabı tam 464 sayfa olup ocak ayının ilk haftasında 1500 adet olarak Vakfımıza teslim edilecektir. Vakfımızda sizlere hediye edecektir. Bu konuda bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederiz. Kitabın basım masraflarını karşılayan Sn. Recep Atakaş Bey’e ayrıca teşekkür ederiz. Şimdiye kadar yayınlanan Hatay Kitaplarından çok farklı bir kitap olduğunu görecek ve zevkle okuyacaksınız. Hatay’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu kitabın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER