Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanBaşkan Yavuz Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Yavuz Öğrencilere Başarılar Diledi

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 2022 – 2023 eğitim- öğretim dönemi 2. Yarıyılının başlaması sebebiyle öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; “Velilerimiz, 2022 – 2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yanlış ve doğruları değerlendirip öğrencilerimizin daha başarılı olabilmesi için onları cesaretlendirmeli ve başarıya giden yolda her zaman onlara destek olduklarını hissettirmelidirler.


Geleceğin Türkiye´si; Öğrencilerimizin özgüveni, sorumluluk bilinci ve gayretleri ile inşa olacaktır. Bizler ve sorumlu eğitimcilerimiz, her öğrencimizi kazanmalıyız çünkü bu öğrencilerimiz Türkiye’nin gelecekteki yönetici adayları olduğunu unutmamalıyız.

Sevgili öğrenciler; Sizleri çok sevdiğimizi ve geleceğinizi önemsediğimizi bilmenizi isteriz. Geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimizi; Araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, iletişim becerileri gelişmiş, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek bizlerin asli görevleridir.


Bu duygu ve düşüncelerle 7 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2022 – 2023 ikinci yarıyıl Eğitim–öğretim döneminde, öğrenci velilerimizle birlikte tüm Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize, aydınlık bir gelecek için, başarılar diliyorum ” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER