Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiAlmanya'da Tartışma Başladı!

Almanya’da Tartışma Başladı!

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş olan şiddetli depremler sonrasında arama-kurtarma çalışmaları devam ederken Almanya’da da yeni bir tartışma başladı…

Almanya’nın en tehlikeli suç örgütlerinden biri olan Remmo çetesi mensubu olan ve çetenin başındaki Issa Remmo’nun yeğeni olan Muhamed Remo’nun Türkiye’ye yapılan deprem yardımı tedarik sürecinde poz vermesi ülkeyi karıştırdı. Almanya’nın çok okunan gazetelerinden Bild internet sitesinde manşetlere taşıdığı pozu okurlarına aktardı.

“Hapiste yer yok, yetkililer çete üyesini saldı ve o da deprem bölgesinde poz verdi” başlığıyla paylaşılan fotoğrafta 32 yaşındaki Remo’ya 2021 yılında 8 yıl hapis cezası verilen adam bu yılın başında uyuşturucu bağımlılığı ve akıl sağlığı sebebiyle serbest bırakılmıştı. Bild’e konuşan yetkililer rehabilitasyon için serbest bırakılan adama hapishanede yer olmadığının söylendiğini de aktardı.

Fakat Remo’nun 3 Şubat’ta özgürlüğüne kavuştuğu belirtilirken paylaşılan fotoğraflarda Remo’nun Türkiye’de yaşanan depreme yardım etmek için harekete geçtiği öne sürüldü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER