Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiErdoğan Adıyaman'dan Helallik İstedi!

Erdoğan Adıyaman’dan Helallik İstedi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli‘yle birlikte Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan itiraf gibi açıklama geldi. Adıyaman’da konuşan Erdoğan “İlk birkaç gün Adıyaman’da istediğimiz gibi bir çalışma yürütemedik. Bunun için sizlerden helallik istiyorum” dedi. Erdoğan “Bir taraftan AFAD’a saldıran, bir taraftan Kızılay’a saldıran dalkavuklara asla kulak asmayın” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.
Erdoğan ve Bahçeli, daha sonra Adıyaman Afad Koordinasyon Merkezi’nde açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Ülkemizin 6 Şubat sabahı 04:17’de yaşamış olduğu o büyük felaketten bu yana 10 bin artçı deprem yaşadık. Dünyada eşi benzeri görülmedik şekilde, üst üste yaşadığımız depremlerin ve artçıların yol açtığı etkilediği şehirlerimizden biri de Adıyaman’dır. Hava ve yol koşulları nedeniyle ilk birkaç gün Adıyaman’da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizlerden helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Deprem bölgesinin tamamında 44 bin… vefat ederken,115 bini aşkın vatandaşımız yaralı olarak kurtarıldı. Adıyaman’da çoğu merkezde olmak üzere 6 bin 13 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER