Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKorkmaz Ailesi de Adalet Yürüyüşü’nde

Korkmaz Ailesi de Adalet Yürüyüşü’nde

Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybedenlerin aileleri de ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılma kararı aldı. Bu konuda önceki gün kısa bir açıklama yapan, Ali İsmail’in ağabeyi Av. Gürkan Korkmaz,
Adalet Yürüyüşü’ne katılacaklarını ve adalet taleplerini haykıracaklarını söyledi.
CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT TIR’ları davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılıp tutuklanmasının ardından adalet talebiyle Ankara Güvenpark’tan İstanbul’a yürüyüş başlatan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Gezi Ailelerinden destek geldi. Bu konudaki destek açıklamasını twitter hesabından önceki gün yapan, Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, “Annem, babam, Emsal Atakan, Sami Elvan, İkrar Sarısülük ve Okan Göçer Adalet Yürüyüşü’ne katılacak, adalet taleplerini haykıracak” demiş, bu konudaki tavırlarını net bir şekilde ortaya koymuştu.
Alınan son bilgiye göre, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne, Gezi Parkı eylemlerinde dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın anne babası Emel-Vahap Korkmaz da bu açıklama doğrultusunda katıldı ve adalet beklentilerine kendilerininkini ekledi.
-ALİKEV’E DESTEK-
Berberoğlu’nun tutuklu bulunduğu İstanbul’daki Maltepe Cezaevi önünde 9 Temmuz’da son bulması planlanan ‘Adalet’ arayışına omuz veren Korkmaz Ailesi’nin ise bir başka misafiri oldu, bu yürüyüş öncesinde. Anne Emel Korkmaz ve Ağabey Gürkan Korkmaz ile bir araya gelen sanatçı Haluk Levent, yakında bir zamanda Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) yararına bir konser organizasyonu içinde olduğu bilgisini paylaşırken, bu konudaki mesajını ise “Emel Anne ve ailesinin bayramını kutladık. Alikev için bir konser organizasyonumuz olacak yakında. Hepinize selam söylediler” şeklinde paylaştı.
Anne Emel Korkmaz da bu desteği aynı duygusallıkla cevapladı: “5 sene önce eli Alişimin omuzunda poz verdi, gülümseyerek… Şimdi de Ali İsmail’in düşlerine güç vermek için yanımızda! Teşekkürler Haluk Levent…” -Tamer Yazar-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER