Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım Yazısıİleti Yönetim Sistemi (İYS)’ye Başvuru Nasıl Yapılır?

İleti Yönetim Sistemi (İYS)’ye Başvuru Nasıl Yapılır?

Hizmet sağlayıcılar tarafından kullanılmakta olan ileti göndermek için kullanılan İYS başvuru oldukça kolay ve pratik şekilde yapılmaktadır. Şirketlerin müşteri kitlesi ne ulaşmayı sağlamak ve müşteri potansiyelini olumlu etkilemek adına kişilere e – posta, SMS ya da bilgilendirme atması son derece normaldir. Undan dolayı kişilere gönderilen bilgilendirmeler tamamen şirketin yararına ve avantajına olacağından bunda herhangi bir yasadışı durum söz konusu olmamaktadır.

Bir şirket kişilere reklam, kampanya ya da özel teklifleri atması oldukça mümkündür. Doğrudan posta göndermek, arama yapmak ya da SMS göndermek gibi durumlarda son derece mümkün olur. Bundan dolayı kişilere gönderilerin iletilerde şikayet gerektiren bir durum bulunmadığından kişiler bunu ancak engelleyebilirler. Bunun da engellenmesi için onay ya da ret durumlarını gerçekleştirilmesi gereklidir.

İleti yönetim sistemi kişilerin daha çok hedef kitleyi genişletmesi ve müşterilere daha çok reklam yapabilmesi adına iletileri düzenlemekte oldukça güvenilir bir sistemdir. Bundan dolayı insanlar bu iletileri alabilir ya da almak istemeyeler de bunları reddederek bilgilendirmelerden kurtulabilir.

İYS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru süreci için kişilerin belirli adımları tamamlamaları ve işlemleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İYS başvurusunun en sağlıklı ve pratik şekilde yapılması için kişilerin online olarak E – devlet ya da İYS resmi sitesinden yardım almaları gerekmektedir. MERSİS kaydının olması halinde kişiler E – devlet şifresi ile giriş yapabilirler. MERSİS kaydı bulunmayan kişiler de belirli adımları tamamlayarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Hem daha hızlı sonuç almak adına hem de gerekli olan işlemleri yapmak için online başvuru her zaman daha avantajlıdır.

Şirket merkezi yurtdışında bulunan ve MERSİS kaydı bulunmayan şirketler de manüel başvuru yöntemi ile başvurularını yapabilirler. Aynı zamanda Türkiye’de MERSİS kaydı bulunmakta olan işletmeler de manüel olarak başvuru oluşturabilirler. İYS nasıl başvurulur? Konusunda kişilerin bu adımları takip etmeleri ve nen hızlı şekilde kolaylıkla başvuru oluşturmaları mümkündür.

İYS Neden Önemli?

Hizmet sağlayıcılar tarafından sıklıkla kullanılan ve oldukça işe yarayan bu sistem şirketler, işletmeler ve firmalar için son derece önemlidir. Çünkü bu sistem sayesinde en hızlı ve kolay haliyle müşteri kitlesine ulaşmak ve yaptıkları iş hakkında reklamlar, bilgilendirmeler ve kampanyalar göndermek oldukça pratik bir hale gelmektedir. Bu sayede kişiler elektronik ileti göndererek insanlara ulaşmaktadır. Hem daha çok tercih edilmek hem de daha çok tanınmak açısından müşterilere bu iletilerin gönderilmesi bu sistem sayesinde mümkün olmaktadır.

Kişilerin de onay ve ret gibi haklarını kullanabilmesi son derece olumlu bir durumdur. Yani insanlar SMS ya da e posta olarak almak istemedikleri iletiler konusunda hak sahibidir. Bunun kararını vererek düzenlemeler yapabilir ve bu sayede istemedikleri bildirimleri almayabilirler. Tüm ticari elektronik iletileri tek bir noktada birleştirip hem gizli hem de güvenilir şekilde tutmakta olan bir sistem olduğu için son derece kalitelidir. Bundan dolayı hizmet sağlayanlar tarafından sıklıkla tercih edilerek kullanılır.

Bu şekilde vatandaşlarda istedikleri gibi onay ya da ret vererek telefonlarına ileti gelmesinin önüne geçmiş olurlar. Hem daha pratik ve hızlı işlemler olduğundan dolayı hem de kişilerin haklarının korunması açısından kalitesi ve konforu ile kendini gösteren bir sistemdir. Onayların ve retlerin de tek bir yerde toplanması açısından kullanım kolaylığı ve rahatlığı sunan bu sistem vatandaş İYS haklarından mahrum kalmamaktadır. Kişiler de İYS internet sitesini, E – Devlet girişini ya da İYS mobil uygulamasını kullanarak ret ve onay izinlerini gerçekleştirebilirler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER