Cumartesi, Ekim 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelANTAKYA BELEDİYESİ 17 ADET BÜFEYİ AYRI AYRI KİRAYA VERECEK

ANTAKYA BELEDİYESİ 17 ADET BÜFEYİ AYRI AYRI KİRAYA VERECEK

Antakya Belediyesi şehir esnafını kalkındırma noktasında önemli çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Milli İrade Parkı (Eski DSİ Parkı) yanında inşa edilen “Turizm Kültür ve Sanat Sokağı” yöresel ürünlerin satışına yönelik hazırlanan dükkanlar ile sahiplerini bekliyor. Şehrin yeni cazibe merkezi haline gelmek üzere hazırlanan sokak Antakya’nın turizmine de büyük katkı sağlayacak.

Antakya Belediyesi, Antakya’nın yeni cazibe merkezi haline gelecek olan 15 Temmuz Milli İrade Parkı (Eski DSİ) ile şehir Stadyumu arasındaki “Turizm, Kültür ve Sanat Sokağında” bulunan mülkiyeti Antakya Belediyesi’ne ait toplam 17 adet büfenin, 2886 sayılı kanunun 45. Maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 3 yıllık sürelerle ayrı ayrı kiraya verileceğini bildirdi.

Kiralama ihalesinin 4 Temmuz 2017 Salı günü saat 10.00 da başlayacağı, Antakya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda (Ana Hizmet Binası) yapılacağı vurgulandı.

İsteklilerin, ihaleye ilişkin şartnameyi Antakya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden ve www.antakya.bel.tr adresinden bedelsiz görebileceği ve ihaleye girebilecekleri belirtilirken, taşınmaz mal kira şartnamesini Antakya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 100,00TL. (Yüz Türk Lirası) ücret karşılığında satın alabilecekleri ifade edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER