Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiDoktor müsveddesi" sözüne tepki

Doktor müsveddesi” sözüne tepki

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isim vermeden kendisine hitaben “doktor müsveddesi” sözlerine çok sert bir şekilde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay İskenderun’da Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni’nde konuşma yaptıktan sonra kameralar karşısında temel atmıştı. Temel atma töreni kapsamında ilk betonu döken Erdoğan, “Görüldüğü gibi deniz kumu değil haa!” demişti.

Erdoğan’ın attığı temelin sembolik olduğunu İYİ Partili Turhan Çömez sosyal medya hesabından paylaşmış, “Erdoğan, Hatay Defne’de hastane temeli attı. Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar” demişti.

İYİ Parti’li Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, katıldığı televizyon yayınında, Hatay’ın Defne ilçesindeki devlet hastanesi temel atma töreniyle ilgili yaptığı eleştiriler nedeniyle isim vermeden kendisi için söylediği “Çıkmış bir tanesi, doktor müsveddesi, kalkmış konuşuyor. Hayatında acaba senin inşaatla alakan olmuş mu” sözlerine tepki gösterdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER