Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelZincirleme kaza, biri bayan iki kişi yaralandı

Zincirleme kaza, biri bayan iki kişi yaralandı

Arsuz-İskenderun karayolunda aynı istikamette giden bir aracın arkadan çarptığı özel otomobil, HBB Zabıta Müdürlüğüne ait sağda park halindeki pikaba çarptı. Zincirleme kazada biri bayan iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Arsuz-İskenderun yönünde, Casmin Otel karşısında meydana geldi. Trafik akışı sırasında aynı istikamette giden bir araç, öndeki özel otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle, arkadan darbe alan otomobil ise yol kenarında park halinde bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta aracına yandan çarptı.

Kazada özel otomobildeki sürücü yaralandı, olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri araç içerisinde durumunu kontrol ettikleri sürücünün boyun ve omurilikte hasar oluştuğunu belirledi. Direksiyon başında kıpırdatılmadan boyun ve omurgayı özel aparatlarla sağlama alınan sürücü Yusuf Fırat araçtan çıkartılıp, sedyeye konularak Hastaneye kaldırıldı.

Aynı kazada diğer araçta yara alan bir bayan ise hafif yaralı olarak olay yerinde tedavi uygulandı. Polis ise kaza yerinin çevre güvenliğini sağladı, kazaya karışan araçlar da yoldan çekilmeye çalışıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER