Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAhmet Çardak güven tazeledi…

Ahmet Çardak güven tazeledi…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçen yıl kurulan Yarıkkaya Karma Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ikinci genel kurulunu gerçekleştirerek Ahmet Çardak başkanlığındaki yönetim güven tazeledi.

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Aşevinde yapılan olağan Genel Kurula Kooperatif yönetimi ve üyeleri ile kentte bulunan Esnaf Oda Başkanları katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlan genel kurulda üyelerin oylarıyla divan oluşturuldu. Genel kurulda konuşan Yarıkkaya Karma Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Çardak, “Sanayi esnafına ciddi katkı sunmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz İkinci Başkan Mehmet âli Dokuzoğlu ve Şahin Dal’ın yoğun çabaları ile ciddi projeler hazırlıyoruz. Amacımız esnafımızın daha iyi ve kaliteli bir yere sahip olması için çabalıyoruz. Artık sanayi sitesinden yerinin belirlenmesi için devletimiz ve siyasetçilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Yapılan gelen kurul sonrasında tek listeyle gidilen seçimlerde başkanlığa Ahmet Çardak tekrar seçildi, ikinci Başkanlığa Mehmet Ali Dokuzoğlu Muhasip üyeliğe ise Şahin Dal getirildi.

Güven tazeleyen Ahmet Çardak ile yönetiminin en önemli çalışmasının Sanayi esnafına yeni bir yer tahsisi olduğu ve mücadelenin devam ettiği belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER