Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağMehmet Ali Kamacı İstifa Etti

Mehmet Ali Kamacı İstifa Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Kamacı açıklamasında “Aslında çok kolay bir karar verdim. Zor olan girdiğimiz seçim süreci. Kuşkusuz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Burada benim açımdan, Samandağ Halkı açısından, partimiz ve partililerimiz açısından, hiçbir kuşku ve sorun yok. 14 Mayıs akşamı Zaferi birlikte kutlayacağız.

Sorun nerede? Sorun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bizleri en iyi ve doğru şekilde kimlerin temsil etmesi gerektiği konusunda. Ne yazık ki, partimizin üst yönetimi hangi etkilenmeler altında kaldıysa, Samandağlıları ve Hatay’ı temsil etmesinde sıkıntılar duymamıza neden olacak bir liste ile karşımıza çıktı. Körü körüne siyaset yapmak yaklaşımı benim kişiliğim değildir, kimsenin de olmaması gerekir.
Sonuçta Hatay’da pek çok parti ve bir çok adayla seçime giriyor. Bu durumda siyasi sorumluluğu olan bir birey olarak, beni, bizleri, halkımızı, duygu ve düşüncelerimizi en iyi temsil edecek adayların Meclis’te olmasını arzu ederiz. Hatay’dan seçilecek 10 Milletvekilinin de bizim duygu ve düşüncelerimiz doğrultusunda bizi temsil etmesini sağlamak, bir birey olarak görevimiz ve sorumluluğumuzdur.
Bu doğrultuda daha önceki paylaşımlarımda Milletvekili Adayı Can ATALAY’ı desteklemek istediğimi onun seçilmesi için oyumu kullanacağımı açıkladım. Bu tercihimi dürüstçe açıkladım. Gizlisi saklısı olan, birilerinin sözleri ve koşullandırması ile hareket eden biri olmadığım için de gönül rahatlığı ile bunu kamuoyu ile paylaştım. Can ATALAY seçilir ya da seçilemez onu bilemem.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER