Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaAdanaAv. Zerrin Öztürk'ten Adana Ziyareti

Av. Zerrin Öztürk’ten Adana Ziyareti

TÜRK-İŞ Sendikasının Adana ilinde 1 Mayıs günü kutlamasına Vatan Partisi Genel Başkan Dr.Doğu Perinçek, TÜRK-İŞ Genel başkanın çağrısı üzerine Adana’daki 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamasına katılacağı bildirilmiştir.

Vatan Partisi Milletvekili adayları Erzin ilçede esnaf ziyareti ve Pazar yerinde bildiri dağıttılar. Milletvekili adaylarından Av.Zerrin Öztürk, Sadık Karakaş, Ali Erdem Köz, Ali Başkut ve İsmail Hıfzı Çoşkuner çalışmalara katıldılar.

Av.Zerrin Öztürk ve Ali Erdem Köz, Erzin ilçesi Pazar yerinde 1 Mayıs Bayramı ile kutlamaları Hatay olarak Adana’da katılacaklarını ve Hatay’dan araba kaldıracaklarını açıkladılar.

Zerrin Öztürk “Hatay ilimizin Erzin ilçesinden 1 Mayıs İşçi Bayramı dolaysıyla bütün emekçilerimize selam gönderiyoruz. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin bu dönümde önemli süreçlerden geçiyoruz. Ayakları Türkiye topraklarına basan bir milli hükümete ihtiyaç duyduğu çok açıktır. Pazarda hayat pahalı insanlarımız artık, kilo yerine taneye yöneldiler. Emekçilerimiz yaşam koşullarının iyileştiği ve örgütlenmede emekçilerin önünün açılması gerektiği bir döneme giriyoruz. 2023 Mayıs bayramında Milli Hükümet, Güçlü Devlet ve Üreten Türkiye’ye ihtiyaç vardır” dedi.

Ali Erdem Köz “Bu gün 1 Mayıs İşçi Bayramı çok önem kazandığı bir yılın içindeyiz. Türkiye’nin bir yanda üretmeme bir tarafta ekonomik zorluklar başat gitmektedir. Bunları aşmamız gerekiyor, burada işçi sınıfına çok büyük işler düşmektedir. İşçi sınıfının birleşmesi ve örgütlenmesi gerekiyor. Bu 1 Mayıs’ta üreticinin sesi için, milli birlik ve beraberlik için Hatay olarak Adana TÜRK-İŞ mitingine katılacağız. Kadınlarımızı, gençlerimizi, emekçilerimizi Adana mitingine katılmaya davet ediyorum.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER