Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenİyilik Meleğinin Tayini Çıktı!

İyilik Meleğinin Tayini Çıktı!

Belen ilçesinde halka yakınlığı desteği, yardımseverliği, dağda-bayırda şehirde herkesle iç içe olmasıyla bilinen sevilen Asb.Çvş. Ebubekir Turgay’ın tayini çıktı. Belenli’ler depremden 3 gün önce ilimize tayin olan ve depremi yaşayan Ebubekir Astsubayın tayinine üzülüyor.Bölge halkının duygu ve düşünceleri özetle şöyle.
“.Ebubekir Turgay komutanımızın emeklerini görmemek imkansızdı.Cansiperhane çalışması ve Hizmetlerinden dolayı Jandarma Asb.Çvş Ebubekir TURGAY’a teşekkür ediyoruz.
3 Şubat 2023 günü ilçemize gelen ve depremi ilçemizde yaşayan Jandarma Asb.Çvş Ebubekir TURGAY depremin ilk gününden bu ya gerek sorumluluk alanında gerekse sorumluluk alanı dışında canla başla çalışarak gittiği yerde öğrencilerin, vatandaşların ve depremzedelerin gönlünü kazanmıştır. Gerek afetzedelere çadır kurulumunda gerekse çadıra yerleştirilmeleri ve ihtiyaçlarının giderilmesi konularında kurumsal olarak devletin milletinin yanında olduğunu göstermiştir.
Yaptığı fedakarca çalışmaların akabinde İlçe Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ tarafından “Başarı Belgesi” ile de ödüllendirilen Jandarma Asb.Çvş Ebubekir TURGAY’a, yeni atama yeri olan Ankara İl Jandarma Komutanlığındaki yeni görevinde başarılar diliyoruz”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER