Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıRota Lojistik Kanada Nakliye

Rota Lojistik Kanada Nakliye

Rota Lojistik Kanada Nakliye

Kanada Nakliye

Rota Lojistik Kanada Nakliye

 

Başarılı çalışmaları ve uzman kadrosuyla pek çok ülkeye nakliye hizmeti veren Rota Lojistik, kuzeyde yer alan Kanada ülkesinde de taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Deniz ve kara yolunun tercih edildiği Kanada nakliye hizmetleri, firma tarafından titizlikle yönetilmektedir. Birden fazla limanı olan Kanada, gemi taşımacılığını sıkça kullanan ülkelerdendir.

Ağır yük taşımacılığını kullanıldığı Kanada-Türkiye nakliye işlemlerinde anlaşmış olduğunuz firma büyük bir önem arz eder. Uluslararası taşımacılıkta sizleri temsil eden firmaların güvenilirliğinin yanı sıra yasal işlemlere uyması ticaret ahlakı için önemlidir. Rota Lojistik, nakliye işlemlerinde müşterilerine rehberlik ederek istenen sonuçlar elde eder. Ticaret yapmak istediğiniz ülkeler hakkında sizlere bilgi vererek en uygun alternatif yollar sunmar.

Kanada Nakliye

Deniz taşımacılığı için önemli olan navlun bedeli Kanada Nakliye hizmetinde gereklidir. Navlun bedeli deniz yolunda ürünlerin taşınma ücreti olarak gemi şirketlerine ödediği ücretlendirmedir. Rota Lojistik bu konuda yüklerinizin güvenliğini garanti ederek yasal işlemler çerçevesinde nakliye hizmetini tamamlar.

Kanada Parsiyel Konteyner Taşımacılığı

Deniz aşırı ülkelere nakliye işlemlerinde özellikle parsiyel konteyner taşımacılığı önem arz etmektedir. Güvenilir olmasının yanı sıra konteyner kullanımı da taşıma işlemini kolaylaştırır. Özellikle denizyolu üzerinden yapılan Kanada nakliye hizmetlerinde daha az ücretlendirmelere tabii tutulabilirsiniz.

Dayanıklı ve sert yapısı olan konteynerler parsiyel taşımacılıkla birlikte yapılabilir. Parsiyel taşımacılık aynı güzergâh üzerinde giden ürünlerin aynı araçlar taşınmasıdır. Bu işlemin amacı maddi olarak tasarruf sağlamaktır. Kara ve deniz yolunda kullanılan bu işlem gemilerde konteynerler ile gerçekleşir. Rota Lojistik olarak ürünlerinizin güvenliğini garanti etmekle birlikte fiyatlandırma da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Kanada Frigo Konteyner Taşımacılığı

Kuzey Amerika’da bulunan Kanada’ya taşımacılık gemi üzerinden yapılmaktadır. Gıda, kozmetik, ilaç, kimyasal içerikli ürünlerin taşıması da bu yolla gerçekleşmektedir. Mesafe olarak ülkemize uzak olan Kanada bu tür malzeme taşınmasında frigo konteynerlerden yararlanmaktadır. Rota Lojistik tarafında bakımı gerçekleştirilen araç ve konteynerler ürünlerinizi güvenli bir şekilde taşımaktadır.

Kanada nakliye frigo taşımacılığın amacı gıda ve sağlık gibi sektörlerde bozulma ihtimaline sahip ürünleri güvenle istenen yere ulaştırmaktır. Bahsedilen bozulmayı engellemek için soğutma ve ısıtma sistemleri kullanılır. Konteynerlerin iç kısmı özel yalıtım malzemeleriyle kaplanarak soğutucuların yerleştirilmesi sağlanır. Soğutucular +18 ve –24 arasındaki değerlerle ürünleri muhafaza eder. Orijinal içeriğini koruyarak ithalat ve ihracat süreçlerinde Rota Lojistik 7/24 hizmet vermektedir.

Kanada Normal Konteyner Taşımacılığı

Denizyolu ile taşınan ürünler gemilere konteynerler ile yerleştirilir. Rota Lojistik tek seferde tonlarca malzemeyi güvenle Kanada’ya ulaştırır. Genellikle Kanada’nın Montreal şehrinde yolculuk sona erer. Ağır yüklerin taşınması ve az maliyetli olan konteyner taşımacılığı eşyaları güvenle varış noktasına taşır.

Rota Lojistik aracılıyla verirken Kanada nakliye hizmetinde konteynerlerin kullanmasının diğer bir sebebi dayanıklı olmasıdır. Eşyalarınıza herhangi bir zarar vermeden iç yapısı oldukça sağlam olan konteynerlere yükleme işlemi gerçekleşir. Özellikle darbelere ve fiziksel kuvvete karşı ürünleri korur.

Kanada Gabari Yük Taşımacılığı

Gabari yük taşımacılığının bir diğer adı ağır yük taşımacılığıdır. Kanada Nakliye hizmetinde yer alan gabari yük taşımacılığı boyutu ve ağırlığı büyük ürünler için kullanılır. Rota Lojistik tarafından verilen bu hizmette müşterilerine esnek çözümler sunulur. Böylece eşyalara zarar vermeden güvenle taşıma işlemi gerçekleşir.

Kanada Nakliye hizmetinde özel araç ve ekipmanlar ağır yük taşımacılığı için kullanılmaktadır. Gecikme, hasar gibi istenmeyen durumların önüne geçmek için firma titizlikle çalışmaktadır. Farklı tip ürünlerin nakliyesinde yer alan Rota Lojistik uygun fiyat aralığıyla müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Yasal prosedürler ve belgeler için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER