Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTosyalı Çarşısına suç duyurusu

Tosyalı Çarşısına suç duyurusu

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Fatin Bereketoğlu, Güvercinli Park’ta yapımı devam eden çelik konstrüksiyon çarşı için Belediye Başkanı Fatih Tosyalı hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya çelik konstrüksiyon Tosyalı Çarşısı ile ilgili tepkilerini yükselten Cumhuriyet Halk Partililer, parkta yapımı süren çalışmanın durdurulmasıyla ilgili hukuki mücadele başlattı.

CHP İskenderun İlçe Teşkilatında Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, Mehmet Güzelmansur’un da hazır bulunduğu basın toplantısında açıklama yapan  Belediye Meclis Üyesi Murat Fatin Bereketoğlu halkın tepki verdiği bu durumla ilgili başsavcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ifade ederek “Halkın verdiği tepkilere rağmen hiç ara vermeksizin bu ‘Tosyalı çarşı’ denilen ucube çarşıya yapmaya devam ediyorlar” dedi.

İlk faaliyet olarak belediye meclisinde itirazda bulunduklarını bunun meclise gelmesi gerektiğini dile getirdiklerini ancak olmadığını aktaran CHP’li Bereketoğlu “Dün itibarıyla ben suç duyurusunda bulundum. Başsavcılığa emniyet güçlerini suiistimal ve görevi kötüye kullanma olarak başvuruda bulunduk. Son talebimizde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalının cezalandırılmasına, söz konusu parkın hukuksuz bir şekilde değiştirerek yerine yapılmakta olan kaçak yapının durdurulmasının talep ediyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER