Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataysu arıtma üniteleri"için konser

su arıtma üniteleri”için konser

Demirören Medya Grubu’nun medya sponsorluğu ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla düzenlenen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konseri, muhteşem bir geceye dönüştü. Ünlü sanatçı Uğur Aslan ve Antakya Medeniyetler Korosu, bu özel etkinlikte bir araya gelerek deprem bölgelerindeki yaralara destek oldu.

Konser öncesinde ünlü sanatçı Uğur Aslan ve Antakya Medeniyetler Korosu şefi Yılmaz Özfırat, basın mensuplarıyla buluştu. Özfırat, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada, “Bu akşam farklı bir heyecan içindeyiz. Uğur Aslan’ın başlattığı proje kapsamındaki deprem bölgelerine su arıtma üniteleri temin edilecek. Bu gece, dinleyicilerin yaralarımıza dokunarak bize destek oldular ve birlikte hareket ettiler. Konserde depremin gerçeklerini istiyorlar” dedi.

Aslan ise projeye değinirken, “Su, hayati bir ihtiyaç… Deprem bölgeleri için taşınabilir su temini büyük bir sorun… Bu nedenle uzun vadeli ve sürdürülebilir bir çözüm hedefliyoruz. Su cihazlarının genişletilmesi için yaygın olarak gelen filtre şeması” şeklinde konuştu.

Büyük acının kalplerde hissedildiği konserde, eşsiz performanslara imza atıldı. Her seslendirilen şarkının umut taşıdığı gece de 6 Şubat’ı unutmayan binlerce müziksever tek yürek oldu. Konserin ilk bölümünde sahne Antakya Medeniyetler Korosu’nundu. Depremin olduğu 04.17 saatinin perdeye yansıtılmasıyla başlayan gece ilk dakikalarda dinleyicileri duygulandırdı.

46 kişiden oluşan dev ekip, türküler, uzun havalar ve günümüzün sevilen şarkılarına yer verdiği repertuvarıyla Kuruçeşme dinleyicisinin kulaklarının pasını sildi. Depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı voleybolcu çocukları “Mağusa Limanı” parçası ile anan ekip, hüzün dolu performansıyla Kuruçeşme dinleyicisini gözyaşlarına boğdu. Konserin ikinci yarısına ünlü sanatçı Uğur Aslan’ın da dahil olmasıyla heyecan ikiye katlandı.

Antakya Medeniyetler Korosu eşliğinde parçalarını depremde hayatını kaybeden vatandaşların anısına seslendiren Aslan, alkış yağmuruna tutuldu. Hem müzikseverlerin hem de depremzedelerin yüreklerinde sonsuza kadar yaşayacağı bu özel gecede unutulmaz bir konsere imza atıldı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER