Çarşamba, Ekim 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay" Bazı kurumlar plansız hareket ediyor"

” Bazı kurumlar plansız hareket ediyor”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 6 Şubat Depremi’nin ardından Hatay’ın sorun durumu ve gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“HIZLI DAVRANILIRSA HATAY’I SIKINTIYA SOKMUŞ OLURUZ

Hatay’ın son durumunu değerlendiren Başkan Savaş, şehirde bazı kurumların çok plansız hareket ettiğini, bunun kente zarar verebileceğini söyledi.

 “Bu gidişle şehrin toparlanması 10 yıl sürer. Bilim, akıl ve vizyon birleşirse bu şehir çok mükemmel olur’’ diyen Savaş, Atatürk caddesinde atılan temellerle ilgili,  3500 konutluk alanın alüvyon toprak ve riskli alan üzerinde olduğunu vurguladı.

Yavaş yavaş, planlı bir şekilde hareket edilirse şehir için çok daha iyi olacağını kaydeden Savaş, ‘’Hızlı davranılırsa Hatay’ı sıkıntıya sokmuş oluruz. Ayıca hayal kırıklığı ile bu şehirde yaşamaya devam ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

“İKTİDARI, BÜROKRASİSİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE HATAY’I GELECEĞE TAŞIMALIYIZ

Bundan sonra Hatay için doğru ve sağlıklı adımlarla hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Savaş şöyle konuştu:  Biz sakin bir şekilde plan ve programlar ile işlerimize devam edeceğiz. Hatay’ın geleceğinin birlik ve bütünlük içinde planlanması gerekiyor. İktidarı, bürokrasisi veya sivil toplum kuruluşları ile Hatay’ı geleceğe taşımalıyız. Söylemler ile eylemlerin birleşmesi lazım. Pozitif ve olumlu düşünerek hareket etmeliyiz

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER