Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıRipple Yorumları: XRP Fiyatında Beklenti Ne Yönde?

Ripple Yorumları: XRP Fiyatında Beklenti Ne Yönde?

 

 

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, hemen her kripto para yatırımcısının yakından takip ettiği Ripple (XRP) ve fiyat beklentileri konusunda bir yazı kaleme aldı.

Ripple (XRP) Nedir?

 

Ripple (XRP), bir kripto para birimidir ve aynı zamanda Ripple Labs tarafından geliştirilen bir ödeme protokolünün adıdır. XRP, dijital varlık pazarında önemli bir role sahiptir ve özellikle uluslararası para transferleri ve ödemeler konusunda potansiyel bir çözüm olarak öne çıkar.

 

Ripple ağı, geleneksel finansal sistemi dijitalleştirmeyi amaçlar ve özellikle bankalar ve finansal kurumlar arasında hızlı, düşük maliyetli ve sınır ötesi ödemelerin gerçekleştirilmesine odaklanır. Ripple ağı, XRP’nin yanı sıra, XRP Ledger adlı kendi blok zincirine dayanır. Bu ağın ana amacı, uluslararası para transferlerinin daha verimli hale getirilmesidir.

 

XRP, Ripple ağı içinde kullanılan bir ödeme tokenidir. Bankalar ve finansal kurumlar, özellikle sınır ötesi işlemlerde likiditeyi artırmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla XRP kullanabilirler. Aynı zamanda XRP, bireyler ve yatırımcılar arasında ticaret ve yatırım için de kullanılabilir.

 

XRP Fiyat Yorumları

 

Birer kripto para haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de belirtildiği gibi ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yıllardır mücadele eden kripto para XRP Coin 13 gün önce ikili dip formasyonunu tamamladığından bu yana artış yaşıyor. Genel piyasa hissiyatındaki negatiflik boğaların işini zorlaştırıyor. Fiyat eğer 0,49 dolar ve altına sarkarsa kısa vadeli yükseliş beklentisi zora girebilir.

 

Formasyonu tamamlamasının ardından yılın en yüksek seviyesinden bu yana yerinde olan azalan bir direnç çizgisinden çıkan fiyatın güçlü bir ralli başlatması bekleniyordu. Özellikle bu hafta yapılacak olan Ripple Zaferi Partisinin bunu destekleyeceği varsayımı güçlüydü.

 

Öte yandan kısa vadede altı saatlik grafik de net bir yükseliş sinyali vermiyor. Destek olarak doğrulanmaya çalışılan 0,49 dolar desteği burada da pozitifliği besliyor. Ancak XRP Coin fiyatı kısa vadeli yükselen desteğin altına sarktı bu da yukarı yönlü hareketin sona erdiğini teyit eden bir sinyal. Ayrıca altı saatlik grafikte RSI’ın 50 altındaki kapanışları da ayıları destekliyor.


 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER