Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayas“İlter Başkandan çok şey öğrendik ”

“İlter Başkandan çok şey öğrendik ”

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keşkin, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi sırasında hayatını kaybeden eski İlçe Başkanı İlter Tellioğlu’nun eşi Duygu Tellioğlu’na  ziyarette bulundu. “İlter Başkanı unutmayacağız unutturmayacağız” diyen Keşkin, İlter Tellioğlu deprem kadar acı bir mirası olduğunu söyledi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Keskin, İlter Tellioğlu’nun hem CHP Payas için hem de CHP Hatay için önemli bir siyasi kişilik olduğunu belirtti. Tellioğlu’nun siyasi kimliğinin yanı sıra insan olarak da çok şey kattığını ve birçok insana ilham verdiğini vurgulayan Keşkin, “İlter Başkanım, siyasetin ötesinde, insanlık değerleriyle örnek bir kişilikti. Kendisinden çok şey öğrendik. Onunla geçirdiğimiz zamanlar, bize kattığı değerler ve öğrettikleri hiçbir zaman unutulmayacak.” dedi.

Başkan Keşkin açıklamasına şöyle devam etti: “İlter Tellioğlu’nu kaybetmek, sadece CHP Payas ve Hatay için değil, tüm Türkiye için büyük bir kayıp. O, siyasi hayatımıza değer katan, ilke ve değerlerimizi her zaman yüksek tutan bir isimdi. Onu unutmamız, unutturmamız mümkün değil.”

İlter Tellioğlu’nun ardından bıraktığı boşluğun kolay kolay doldurulamayacağını ifade eden Erdinç Keşkin, Tellioğlu ailesine ve tüm CHP camiasına tekrardan başsağlığı diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER