Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySanatçı Saype’nin eserleri sergilecek

Sanatçı Saype’nin eserleri sergilecek

Dünya’ca ünlü arazi sanatçısı Saype’nin tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla Defne Armutlu Mahallesi’nde yaptığı eserin tanıtımının yarın yapılacağı bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İsviçre Büyükelçisi Jean Daniel Rush ve Fransız Büyükelçisi Isabelle Dumont’un katkıları ile dünyaca ünlü Fransız Arazi Sanatçısı Saype’nin Defne ilçesi Armutlu Mahallesi’nde yaptığı dev eserin basın-tanıtım toplantısının 13 Ekim Cuma günü (Yarın) gerçekleştirileceği belirtildi.

Dev eserle ilgili düzenlenecek Basın Toplantısının saat 10.30’da Armutlu Mahallesi Gündüz Caddesi 2. Güven Sokak’ta düzenleneceği ifade edildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi açıklamasında ayrıca, Defne, Altınözü ve Antakya ilçelerine yaptığı 3 eseri tamamlayan Sanatçı Saype, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağı,tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla oluşturduğu ‘Duvarların Ötesi’ adlı projesinin 19. Ayağını 6 Şubat depremlerinin vurduğu Hatay’ın Defne, Altınözü ve Antakya ilçelerinde yaptığı eserler ile tamamlamış bulunduğu uda kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER