Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİki TL bağış Rabia’yı hayata bağladı

İki TL bağış Rabia’yı hayata bağladı


Hatay’ın İskenderun İlçesinde 20 yaşındaki Rabia Armutçu’nun tedavisi için açılan yardım hesabına iki Lira yatıran bağışçının yaklaşımı, genç kızı hem duygulandırdı, hem de hayata bağlanmasına neden oldu.
Akbağlar Mahallesinde oturan ve kanser teşhisi nedeniyle yürüyemeyen 20 yaşındaki fanatik Fenerbahçeli Rabia Armutçu herkes gibi yürümek koşmak istediğini belirterek Cumhurbaşkanı ve Başbakana seslenmişti. Sesine kulak verenlerin yanı sıra Hatay Valiliği’nin izni ile yardım hesabı açıldı. Yardımlarla ameliyat ve tedavilerini olan genç kız, yürüyebilmesi için bir süre daha tedavi göreceğini kaydetti.
HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM
Açılan yardım hesabına bağışçılarından birisinin 2 TL yatırdığını söyleyen Rabia Armutçu, ”Bu para sanırım bir öğrenci harçlığı. Bunu öğrenince çok duygulandım ve daha çok ayağa kalkmak, yürümek istedim. İnanın bunu hiç mi hiç unutmayacağım” dedi.
Kalp nakli bekleyen babanın kızı 6 kişiye can verdi.
Omurilik Tümörü hastalığını yenmek için yoğun bir mücadele veren, geçirdiği ameliyatlarla kanserin evresini düşüren Rabia Armutçu,” Allaha şükürler olsun ki İskenderun da bulunan hastaneler ve yardımseverlerin, bana yaptığı yardımlar sayesinde ciddi destek gördüm. Ailem yokluk içerisinde, inanıyorum ki bu zor günleri de aşacağız. Bir iki yıl içerisinde yürüyeceğime inanıyorum. Ziraat Bankası TR1100010003077209013050 02 nolu hesaba yardımlarınızı yatırırsanız ayağa kalkmak için destek vermiş olursunuz” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER