Salı, Eylül 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAntrenörler ve sporcular dayanışma gecesinde bir araya geldi…

Antrenörler ve sporcular dayanışma gecesinde bir araya geldi…

Hatay Fitness İl Temsilciliği tarafından organize edilen dayanışma gecesi büyük ilgi gördü.
Çınar Restaurant’ta düzenlenen dayanışma gecesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Cenk Payaslı, Fitness Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal Ceylan, Milli Sporcu Murat Ceylan, il genelinde faaliyet gösteren spor salonları sahipleri, antrenörler, hakemler ve milli sporcular katıldı.
Fitness Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal Ceylan yaptığı konuşmada, bu spor branşını Hatay’da üst seviyelere taşımak için büyük bir özveri ile çalışmaya devam edeceklerini dile getirerek, “Bu alanda ilimizde eğitim seminerleri düzenleyecek, yeni kurslar açacak ve sürekli olarak bu alanda başarı gösteren antrenör ve sporcularımız ile fikir alış verişinde bulunacağız” dedi.
İl Temsilcisi Nurten Kanal Ceylan, bu geceyi tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlediklerini belirterek, Hatay’da ilk defa düzenlenen böyle bir gecenin geleneksel olarak her yıl devam edeceğini söyledi.
GHSİM Sportif Eğitim Uzmanı Cenk Payaslı’da yaptığı konuşmada, bu dayanışma ve kaynaşma gecesinin güzel bir örnek oluşturduğuna dikkat çekerek, “Biz il müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız” dedi.
Düzenlenen gecede başarılı sporculara plaketleri verildi, sporcular gösteri yaptı. Geceye katılan antrenörler, spor salonu sahipleri, milli sporcular ve aileleri dayanışma yemeğinin yanı sıra dans ettiler, oyunlar oynadılar ve halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER