Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaÇocuk şenliğinde, eğlendiler.

Çocuk şenliğinde, eğlendiler.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği, düzenlediği etkinliklerle konteyner kent ve köylerde eğitim gören minik öğrencilere keyifli zamanlar geçirmelerini sağlamaya devam ediyor. Son olarak, Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği’nin davetiyle Samandağ Kapısuyu İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen çocuk şenliği, minik öğrencilere eğlenceli saatler yaşattı.

Derneğin Başkanı Fatma Oduncu’nun liderliğinde gerçekleşen şenliğe, Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği yöneticileri, Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği yöneticileri, Kapısuyu İlköğretim Okulu yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Her detayın titizlikle düşünüldüğü şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Program, yüz boyama etkinliğiyle başladı ve palyaço eşliğinde danslar, halat çekme yarışması, halka yarışması, pamuklu şeker ikramı ve hep birlikte söylenen şarkılarla devam etti. Son olarak, ahşap oyuncak boyama etkinliği ve pasta kesimiyle son buldu.

Başkan Fatma Oduncu, yaptığı açıklamada, “HATOKDER olarak deprem sürecinden bu yana konteyner kentlerde ve uzak köy okullarında eğitim gören çocuklarımızı asla unutmadık. Sık sık onlarla bir araya gelmeye ve yüreklerine dokunmaya çalışıyoruz. Bugün de Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği’nin davetiyle buradayız ve çocuklarımız kadar bizler de eğlendik. Etkinliklerimizin devam edeceğini vurgulamak isterim. Bu güzel etkinliğimize ev sahipliği yapan Kapısuyu İlköğretim Okulu yöneticilerine, öğretmenlerine, öğrencilerimize ve Kapısuyu Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER