Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayAk Parti ilce başkanları toplandı

Ak Parti ilce başkanları toplandı

AK Parti Hatay İl Başkanlığı ilçe başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi
Toplantıya, ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri yoğun katılım gösterdi. İl Başkanı Mustafa Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilimizin ve ilçelerimizin mevcut durumu değerlendirildi.
Başkan Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, vatandaşlarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.
İlçe başkanları ve koordinatörler de söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, projeleri ve önerilerini dile getirdiler. Toplantının ana gündem maddeleri arasında, il ve ilçe bazındaki projelerin durumu, vatandaşların talepleri ve yerel yönetimlerle ilgili konular yer aldı.
Toplantı sonunda, karşılıklı görüş alışverişi ile belirlenen yeni hedefler ve stratejiler hakkında kararlar alındı. İl Başkanı Mustafa Erdoğan, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bu tür toplantılar, ilimizin ve ilçelerimizin gelişimi için son derece önemli. Hep birlikte daha güçlü ve kararlı adımlar atacağız,” ifadelerini kullandı.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından HBB Başkanı Mehmet ÖNTÜRK başkana hayırlı olsun ziyaretinin ardından sona erdi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER